OnePlus
    4 jam kepungkur

    В сеть просочились характеристики грядущего OnePlus Nord 2T.

    В 2020 году OnePlus понял, что не сможет развиваться, выпуская только флагманы. Если компания хочет…
    Samsung
    5 jam kepungkur

    Samsung ngumumake tanggal presentasi Galaxy S22

    Сегодня компания Samsung официально подтвердила проведение зимней презентации Unpacked и наконец объявила дату ее проведения.…
    Google
    5 jam kepungkur

    Google bakal miwiti nguji tema, teknologi penargetan iklan anyar

    За последние несколько лет в адрес Google (и других крупных игроков в этой области) поступило…
    Lenovo
    6 jam kepungkur

    Lenovo Legion Y90: desain lan specifications dicethakaké ana

    В последние дни активен известный и надежный инсайдер Эван Бласс, более известный под ником OnLeaks.…
    OPPO
    10 jam kepungkur

    Rega Oppo Reno 7 5G ing India dicethakaké liwat dhaptar pengecer

    Цена долгожданного смартфона Oppo Reno 7 5G в Индии была объявлена ​​до скорого запуска телефона…
    Realm
    11 jam kepungkur

    Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ Resmi Dikonfirmasi Ndhukung Jaringan 5G

    Предстоящие смартфоны Realme 9 Pro и Realme 9 Pro+ будут готовы к работе с 5G,…
    Realm
    12 jam kepungkur

    Realme 9 Pro bakal nawakake 3 pilihan panyimpenan ing India, deleng Spek sing Dikarepake

    Yen sampeyan butuh informasi paling anyar, smartphone Realme 9 Pro bakal kasedhiya ing India kanthi telung…
    OnePlus
    16 jam kepungkur

    OnePlus 10 Ultra teka ing pungkasan taun iki; Snapdragon 8 Gen1 Plus lan NPU Marisilicon X

    Miturut laporan, mengko taun iki OnePlus bakal ngeculake kapal penggedhe anyar sing diarani OnePlus 10 Ultra…
    Google
    17 jam kepungkur

    Pixel Notepad minangka smartphone sing bisa dilipat pertama $ 1400 Google.

    Sadurungé dina iki, whistleblower Jon Prosser ngumumake manawa Google pancen meh ngeculake Pixels pisanan ...
    Samsung
    18 jam kepungkur

    Rega Samsung Galaxy S22 bakal luwih dhuwur $ 100 ing AS

    Samsung wis siyap kanggo ngenalake seri Samsung Galaxy S22 wulan ngarep. Perusahaan wis ngonfirmasi rilis Galaxy…

    Video sing sejatine

    1 / 6 Video
    1

    UMIDIGI F2 - KETENTUAN, ULANGAN JUJUR! Apa sampeyan tuku ing taun 2020?

    17: 47
    2

    Sihir mini feat. Tierra Whack - Apple

    02: 22
    3

    Honor sing bakal tuku ing taun 2020. Ponsel cerdas sing paling apik. Ngurmati smartphone. Smartphone paling apik 2020.

    11: 06
    4

    Xiaomi Mi 11 - LUWIH iPhone 12 GASKING maneh Galaxy️ Galaxy S21 ing Snapdragon 888

    17: 59
    5

    Realmi X - apik banget kanggo $ 150 Pro lan kontra utama. Ringkesan

    07: 42
    6

    S-Series Soundbar: Swara digawe apik | Samsung

    00: 36
      4 jam kepungkur

      В сеть просочились характеристики грядущего OnePlus Nord 2T.

      В 2020 году OnePlus понял, что не сможет развиваться, выпуская только флагманы. Если компания хочет масштабировать свой бизнес и...
      5 jam kepungkur

      Pendapatan saben wulan Microsoft mundhak 20% didorong dening Windows, Office lan awan.

      Microsoft опубликовала финансовые результаты за второй квартал 2022 финансового года. За отчетный период выручка корпорации составила $51,7 млрд, а...
      5 jam kepungkur

      CEO YouTube: Platform kasebut bakal berkembang ing wilayah NFT lan Web3

      Генеральный директор YouTube Сьюзан Войжитски заявила во вторник, что видеосервис будет развиваться, чтобы помочь создателям контента извлечь выгоду из таких…
      Bali menyang ndhuwur tombol