Ulasan
    21.04.2022

    Mini-PC Beelink SER4: ukuran sing luwih cilik, luwih akeh "bang"

    Kita duwe monster cilik ageng ing tangan kita lan kita siyap kanggo nuduhake kanggo sampeyan. Delengen…
    Ulasan Smartwatch
    10.04.2022

    10 tracker fitness paling apik kanggo tuku ing 2022

    Yen sampeyan nggoleki pelacak fitness paling apik ing taun 2022, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Iki dhaptar kita ...
    News
    28.01.2022

    Telpon game Lenovo Legion Y90 katon ing TENAA

    Lenovo wis siyap kanggo introduce smartphone game anyar kanggo pasar Cina.
    News
    27.01.2022

    Nubia Z40 Pro nduweni sistem pendinginan sing efisien kanggo dolanan

    Nubia kayane wis siyap kanggo salah sawijining wulan paling penting ing taun 2022. Perusahaan wis siyap kanggo nampilake…
    News
    27.01.2022

    Apple ngembangake teknologi pembayaran tanpa kontak sing ngidini iPhone nampa pembayaran

    Kita nganggep manawa para penggemar Apple seneng karo layanan pambayaran sing diarani Apple Pay, yaiku…
    News
    27.01.2022

    Vivo Y75 5G diluncurake kanthi RAM ekstra

    Vivo nembe mbukak varian Vivo Y75 5G ing India. Piranti kasebut minangka Y55 cilik…
    Google
    27.01.2022

    Google Cloud mbangun bisnis anyar ing sekitar blockchain

    Sawise berkembang ing ritel, kesehatan, lan industri liyane, divisi awan Google wis nggawe tim anyar ...
    Google
    27.01.2022

    CEO Google Sundar Pichai dicekel polisi India

    Tanggal 26 Januari, polisi Mumbai ngajokake keluhan marang CEO Google Sundar Pichai lan lima liyane…
    Tesla
    27.01.2022

    Elon Musk: kanggo Tesla, proyek robot humanoid Optimus luwih dhisik tinimbang mobil

    Wingi, CEO Tesla Elon Musk ngetokake pratelan sing ujar manawa bakal…
    MediaTek
    27.01.2022

    MediaTek Kompanio 1380 6nm SoC diumumake kanggo Chromebook

    MediaTek wis ngumumake MediaTek Kompanio 1380 SoC anyar kanggo Chromebook premium. Chipset anyar digawe ing 6nm ...

    Video sing sejatine

    1 / 6 Video
    1

    UMIDIGI F2 - KETENTUAN, ULANGAN JUJUR! Apa sampeyan tuku ing taun 2020?

    17: 47
    2

    Sihir mini feat. Tierra Whack - Apple

    02: 22
    3

    Honor sing bakal tuku ing taun 2020. Ponsel cerdas sing paling apik. Ngurmati smartphone. Smartphone paling apik 2020.

    11: 06
    4

    Xiaomi Mi 11 - LUWIH iPhone 12 GASKING maneh Galaxy️ Galaxy S21 ing Snapdragon 888

    17: 59
    5

    Realmi X - apik banget kanggo $ 150 Pro lan kontra utama. Ringkesan

    07: 42
    6

    S-Series Soundbar: Swara digawe apik | Samsung

    00: 36
      21.04.2022

      Mini-PC Beelink SER4: ukuran sing luwih cilik, luwih akeh "bang"

      Kita duwe monster cilik ageng ing tangan kita lan kita siyap kanggo nuduhake kanggo sampeyan. Deleng review Beelink SER4 anyar kita…
      10.04.2022

      10 tracker fitness paling apik kanggo tuku ing 2022

      Yen sampeyan nggoleki pelacak fitness paling apik ing taun 2022, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Iki minangka dhaptar 10 pelacak fitness paling apik.
      20.02.2022

      Headphone EDIFIER HECATE GT4 muncul ing adol - perdana donya

      Headphone game EDIFIER HECATE GT4 TWS bakal ditayangake ing Februari 21st PST kanthi diskon 50% saka rega asli.
      Bali menyang ndhuwur tombol