LG
    6 jam kepungkur

    Juru bicara perusahaan ujar manawa pangembangan LG Rollable durung ditahan.

    Kita wis duwe smartphone sing bisa dilipat saka pabrikan kayata Samsung, Huawei, Royole lan Motorola, ...
    Samsung
    10 jam kepungkur

    Samsung Display gabung karo Aliansi Bisnis sing Bertanggung jawab

    CEO Samsung Display Choi Joo Sung ngumumake manawa dheweke gabung karo Alliance Responsible ...
    Huawei
    10 jam kepungkur

    Huawei nyedhiyakake proyek omah sing cerdas ing MWC Shanghai 2021

    Awal minggu iki, Huawei ngluncurake proyek Smart Home ing sawijining acara ing Shanghai ...
    Realm
    11 jam kepungkur

    Realme Nggawe Controller Game Ponsel ing India, Klip Lan Lengan Adhem Kanggo Game Mobile

    Realme mentas ngluncurake seri Narzo 30 ing India lan bareng karo antrian smartphone, merek ...
    Apple
    12 jam kepungkur

    Paten anti-bekas driji Apple diwenehi petunjuk ing piranti titanium mbesuk

    Apple saiki nggoleki cara kanggo nyuda tampilan sidik jari lan noda ing permukaan logam ...
    Sony
    13 jam kepungkur

    PlayStation 5 bakal kurang nganti paruh kapindho 2021 amarga kekurangan chip

    Sanajan Sony PlayStation 5 dirilis taun kepungkur, isih durung ...
    Apple
    14 jam kepungkur

    Pangguna Apple M1 Mac Ngadhepi Degradasi SSD Serius: Laporan

    Bubar, sawetara pangguna Apple M1 Mac nglaporake masalah memori karo piranti. ...
    Google
    14 jam kepungkur

    Mangkene 6 fitur anyar sing ditawakake Google kanggo kabeh pangguna Android.

    Google bubar ngenalake sawetara fitur Android anyar kayata Emoji Kitchen lan buku audio autoplay. ...
    Meizu
    18 jam kepungkur

    Rendering smartphone utama Meizu 18 seri negesake layar sudhut mlengkung kanthi potongan doyo bolongan

    Produsen smartphone Tionghoa Meizu wis negesake manawa perusahaan bakal ngeculake smartphone Meizu 3 unggulan tanggal 18 Maret ...
    Huawei
    20 jam kepungkur

    Huawei HMS kanggo Mobil teka ing Mercedes-Benz S-Class 2021

    Ing upaya supaya bisnis tetep bisa urip sawise pamrentah AS mblokir akses menyang komponen ...

    Video sing sejatine

    1 / 6 Video
    1

    UMIDIGI F2 - KETENTUAN, ULANGAN JUJUR! Apa sampeyan tuku ing taun 2020?

    17: 47
    2

    Sihir mini feat. Tierra Whack - Apple

    02: 22
    3

    Honor sing bakal tuku ing taun 2020. Ponsel cerdas sing paling apik. Ngurmati smartphone. Smartphone paling apik 2020.

    11: 06
    4

    Xiaomi Mi 11 - LUWIH iPhone 12 GASKING maneh Galaxy️ Galaxy S21 ing Snapdragon 888

    17: 59
    5

    Realmi X - apik banget kanggo $ 150 Pro lan kontra utama. Ringkesan

    07: 42
    6

    S-Series Soundbar: Swara digawe apik | Samsung

    00: 36
      5 jam kepungkur

      Nubia Red Magic 6 duwe tingkat refresh sing luwih dhuwur tinimbang 144Hz.

      Telpon game anyar Nubia, Red Magic 6, samesthine bakal resmi tanggal 4 Maret, sawetara dina sadurunge. Kepiye…
      5 jam kepungkur

      Laptop Microsoft Surface 4 kanthi prosesor AMD Ryzen 5 sing ditemokake ing Geekbench

      Microsoft ngluncurake Laptop Surface 3 ing taun 2019. Akibate, mesin Windows duwe suwene pengganti. Antarane akeh pesen, dhaptar ...
      6 jam kepungkur

      Razer Kiyo Pro 60fps 1080p Variabel Angle Webcam Diluncurake

      Webcam wis ora populer maneh kaya pirang-pirang taun kepungkur, umume amarga akeh smartphone lan tablet. Dandan ing kamera smartphone ...
      Bali menyang ndhuwur tombol