Tinjauan
    21.04.2022

    Beelink SER4 mini PC: langkung alit ukuranna, langkung ageung "bang"

    Kami gaduh monster leutik anu ageung dina panangan kami sareng kami siap nunjukkeun ka anjeun. Tingali di…
    Ulasan Smartwatch
    10.04.2022

    10 trackers kabugaran pangsaéna pikeun mésér di 2022

    Upami anjeun milarian pelacak kabugaran pangsaéna dina 2022, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Ieu daptar kami ...
    wartos
    28.01.2022

    Telepon kaulinan Lenovo Legion Y90 ditingali dina TENAA

    Lenovo nuju nyiapkeun pikeun ngenalkeun smartphone kaulinan anyarna pikeun pasar Cina.
    wartos
    27.01.2022

    Nubia Z40 Pro gaduh sistem penyejukan anu éfisién pikeun kaulinan

    Nubia sigana bakal nyiapkeun salah sahiji bulan anu paling penting dina 2022. Perusahaan ieu nyiapkeun pikeun nampilkeun…
    wartos
    27.01.2022

    Apple ngembangkeun téknologi pamayaran tanpa kontak anu ngamungkinkeun iPhone nampi pamayaran

    Kami nganggap yén fans Apple resep jasa pamayaran anu disebut Apple Pay, anu…
    wartos
    27.01.2022

    Vivo Y75 5G diluncurkeun kalayan RAM tambahan

    Vivo nembé ngaluncurkeun varian Vivo Y75 5G di India. Alatna janten sakedik Y55…
    Google
    27.01.2022

    Google Cloud ngawangun bisnis anyar sabudeureun blockchain

    Saatos ngembang dina ritel, kasehatan, sareng industri sanésna, divisi awan Google parantos ngawangun tim énggal ...
    Google
    27.01.2022

    CEO Google Sundar Pichai ditahan ku pulisi India

    Dina 26 Januari, pulisi Sukabumi ngajukeun keluhan ngalawan CEO Google Sundar Pichai sareng lima anu sanésna…
    Tesla
    27.01.2022

    Elon Musk: pikeun Tesla, proyék robot humanoid Optimus diutamakeun tina mobil

    Kamari, CEO Tesla Elon Musk ngaluarkeun pernyataan anu nyatakeun aranjeunna badé…
    MediaTek
    27.01.2022

    MediaTek Kompanio 1380 6nm SoC ngumumkeun pikeun Chromebook

    MediaTek parantos ngumumkeun MediaTek Kompanio 1380 SoC énggal pikeun Chromebook premium. The chipset anyar dijieun dina 6nm ...

    Pidéo saleresna

    1 / 6 Видео
    1

    UMIDIGI F2 - BUTUH, ULASAN JUJUR! Naha anjeun kedah mésér taun 2020?

    17: 47
    2

    Sihir mini feat. Tierra Whack - Apple

    02: 22
    3

    Anu Hormat kanggo mésér taun 2020. Telepon pinter Honor anu pangsaéna. Ngahargaan smartphone. Smartphone pangalusna 2020.

    11: 06
    4

    Xiaomi Mi 11 - Éta Héror iPhone 12 NGUMPUL DEUI 🤦‍️ Galaxy S21 dina Snapdragon 888

    17: 59
    5

    Realmi X - saé pisan pikeun $ 150 Pro sareng kontra utama. Ihtisar

    07: 42
    6

    S-Series Soundbar: Sora didamel éndah | Samsung

    00: 36
      21.04.2022

      Beelink SER4 mini PC: langkung alit ukuranna, langkung ageung "bang"

      Kami gaduh monster leutik anu ageung dina panangan kami sareng kami siap nunjukkeun ka anjeun. Tingali kana ulasan Beelink SER4 anyar kami…
      10.04.2022

      10 trackers kabugaran pangsaéna pikeun mésér di 2022

      Upami anjeun milarian pelacak kabugaran pangsaéna dina 2022, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Ieu daptar kami tina 10 trackers kabugaran anu paling luhur.
      20.02.2022

      Headphone EDIFIER HECATE GT4 muncul pikeun dijual - perdana dunya

      Headphone kaulinan EDIFIER HECATE GT4 TWS bakal ditayangkeun dina 21 Pebruari PST kalayan diskon 50% tina harga aslina.
      Deui tombol luhur